Afscheidsfeest Obama met optredens van Beyoncé en Bruce Springsteen

Geschreven door op 5 januari 2017 om 12:49
Bruce Springsteen (E Street Band, cropped) - Fotograaf Bill Ebbesen - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)
Aanstaande vrijdag zal er een afscheidsfeest plaatsvinden van president Barack Obama. Op dat afscheidsfeest zullen er onder andere optredens worden gegeven door Beyoncé en Bruce Springsteen. 

Afscheidsfeest Obama

Beyoncé en Bruce Springsteen zullen op het afscheidsfeest van de Amerikaanse president optreden. Ook de namen van Jay Z, Stevie Wonder, Paul McCartney, Usher en Pearl Jam-zanger Eddie Vedder worden genoemd. Obama zal deze maand worden vervangen door de Republikeinse opvolger Donald Trump. De inauguratie van Trump is op 20 december.

Beyoncé

Beyoncé Giselle Knowles-Carter is een Amerikaanse R&B-zangeres, songwriter, actrice en modeontwerpster. In de eerste achttien jaar van haar loopbaan heeft ze meer dan 100 miljoen albums als solo artiest verkocht, en nog eens 60 miljoen met Destiny’s Child, waarmee ze een van de bestverkopende artiesten aller tijden is.

Nieuw album Springsteen

Afgelopen juni speelde Springsteen het Malieveld in Den Haag nog plat met zijn 25ste concert in Nederland. Of dat nog niet genoeg was, heeft hij ook zijn nieuwe album uitgebracht in september. Chapter and Verse is de naam. Het is een aanvulling op zijn autobiografie Born To Run. Naast dertien van zijn klassiekers, staan er ook nog 5 nummers op die nooit eerder te beluisteren waren.

Bron: nu.nl

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.