Chef’Special sluit 2018 af met eindejaarsshow in AFAS Live

Geschreven door op 16 februari 2018 om 10:49
Chef'Special - Fotocredits: Rob Hoffman Xnatasjavo (Wikimedia Commons)

Chef’Special komt naar AFAS Live! De populaire Nederlandse band sluit in december haar jaar af met een eindejaarsshow in de Amsterdamse concertzaal.

Chef’Special sluit jaar af in AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Chef’Special! De Nederlandse band heeft een grote eindejaarsshow aangekondigd in AFAS Live. De rockers betreden het Amsterdamse podium op 15 december, waar ze hun jaar afsluiten.

Maar voor het zover is, heeft de band rond frontman Joshua Nolet nog een lang jaar voor de boeg! De Haarlemse band kondigde in oktober 2017 een clubtour aan, die in maart 2018 van start gaat. Daarnaast hebben de rockers opnieuw een drukke festivalzomer op het programma staan, met optredens op o.a. Central Park en Retropop.

Concertkaarten

Tickets voor de eindejaarsshow zijn onder meer verkrijgbaar via de speciale website van de band.

‘Amigo’

Chef’Special heeft een meer dan succesvol 2017 achter de rug! De band bracht in maart haar derde album ‘Amigo’ uit, die direct een groot succes werd. De plaat werd onlangs bekroond met een Edison Award voor beste album in de categorie pop. De rockers scoorden verder hits met hun singles ‘Amigo’ (die in 2016 al uitkwam) en ‘Try Again’.

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.