Britse media weten het zeker: “Elton John stopt met touren”

Geschreven door op 24 januari 2018 om 14:04
Elton John - Fotocredits Richard Mushet (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

Elton John stopt met touren. Dat melden verschillende Britse media. John kondigt op zijn website aan dat hij om 18:30 uur met een officiële mededeling komt.

Ook Elton John stopt met touren

Nog meer slecht nieuws voor muziekliefhebbers! Slechts een dag nadat Neil Diamond al aankondigde te stoppen met touren, lijkt Elton John hetzelfde te gaan doen. Britse media weten het zeker: de iconische muzikant stopt met touren. Op de officiële website van Elton John is een countdown-klok te zien die om 18:30 uur afloopt, met de mysterieuze tekst: “I’ve finally decided my future lies…”.

De beslissing van de 70-jarige muzikant zou te maken hebben met zijn kwakkelende gezondheid. John werd in april 2017 ernstig ziek tijdens een vlucht naar huis vanuit Chili, door een levensbedreigende bacteriële infectie. De Britse zanger en pianist bracht twee nachten op de intensive care door en zag zich destijds al genoodzaakt om een aantal shows te annuleren.

‘Wonderful Crazy Night’

Sir Elton herstelde van de infectie en kon zijn tour, getiteld ‘Wonderful Crazy Night’, in juni 2017 weer hervatten. Deze tournee, die hij in november 2016 nog naar de Ziggo Dome bracht, lijkt nu dus zijn laatste te zijn. De zanger, componist en pianist heeft nog een aantal shows gepland staan in het Caesars Palace in Las Vegas.

 

Bron: The Telegraph

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Elton John Nieuws · Nieuws