Robbie Williams nerveus over nieuw album ‘Heavy Entertainment Show’

Geschreven door op 1 november 2016 om 13:43
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Flickr - CC BY 2.0)

Robbie Williams is erg zenuwachtig over zijn nieuwe album ‘Heavy Entertainment Show’, dat op 4 november officieel uitkomt.

Robbie Williams nerveus over nieuw album

De Britse zanger is erg nerveus over zijn nieuwe album dat over drie dagen uitkomt. Door die zenuwen heeft hij last gekregen van zijn astmatische aandoening. ”Ik ben nog steeds een vrij neurotisch persoon. Nu mijn album bijna uitkomt heb ik ineens weer last van astma. En van roos in mijn haar”, aldus Robbie Williams.

Robbie Williams – Heavy Entertainment Show

Het album Heavy Entertainment Show en is alweer het elfde studioalbum van de populaire zanger. De Engelse zanger werkte bij het maken van dit album samen met Guy Chambers. Hij werkte o.a. ook al eerder samen met Chambers bij zijn succesvolle album Escapology.

Carrière

De inmiddels 42-jarige zanger maakte van 1990 tot 1995 onderdeel uit van Take That. Na Take That werd Williams solozanger, en niet zonder succes. Zo verkocht de popzanger wereldwijd 55 miljoen platen en vallen zes van zijn albums onder de top 100 meest verkochte albums in het Verenigd Koninkrijk. Zijn grote hits zijn Let Me Entertain You, Angels en Rock DJ.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Robbie Williams Nieuws · Roddels