Amsterdamse Sugar Factory vraagt per direct faillissement aan

Geschreven door op 7 januari 2019 om 10:58
Sugar Factory - Fotocredits: Paul2 - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Het jaar begint slecht voor de Sugar Factory: het Amsterdamse poppodium sluit namelijk haar deuren. De shows die in de agenda staan zijn inmiddels afgelast. 

Sugar Factory gesloten

Op maandag 7 januari 2019 maakt de Sugar Factory bekend haar deuren per direct te sluiten. In een verklaring laat het poppodium het volgende weten: “De laatste maanden hebben de eigenaren van Sugar Factory alles op alles gezet om het voortbestaan van de club te bewaken, maar de middelen bleken onvoldoende.” 

Geen geld terug

De kaartverkoop voor de shows die nog op de planning stonden is inmiddels gestaakt. Slecht nieuws voor mensen met tickets: het lijkt erop dat je je geld niet terug krijgt. Meer dan vijftig personeelsleden zijn getroffen door het faillissement.

Poppodium

Het podium aan de Lijnbaansegracht werd opgericht in 2005 en was zeven dagen per week geopend. Tijdens haar bestaan bood de club een podium voor verschillende artiesten. Meerdere bandavonden en exposities vonden hier plaats. Bekende namen zoals Lily Allen, Gregory Porter, Âme & Dixon en Joss Stone waren hier al eens te vinden.

Het volledige statement is te lezen op de website van het poppodium.

 

Bron: OOR.nl, 3voor12

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Roddels · Sugarfactory Nieuws · Venues