Gordon overwoog vertrek X Factor

Geschreven door op 22 mei 2010 om 21:51
Gordon Heuckeroth - Fotocredits: Jan Ladage (wikiportrait) [CC BY 3.0] via Wikimedia Commons

Gordon overwoog serieus om zich terug te trekken als X Factor-coach. Gordon was zo ontstemd over het vertrek van ‘zijn’ BadBoyz uit X Factor, dat hij dreigde zich terug te trekken als coach. “Ik ga praten met programma-directeur Erland Galjaard over wat te doen”, zei hij even geleden.

Gordon overwoog vertrek X Factor

Hij gaf eerder al aan laaiend te zijn op zijn X Factor-collega’s, en stuurde zelfs zijn chauffeur langs Stacey Rookhuizen, Eric van Tijn en Angela Groothuizen om hun Toppers-kaarten terug te halen, want hij wenst ze niet te zien vanavond. “Ik had mijn hielen nog niet gelicht of ze hebben alles aangegrepen om mijn act, de BadBoyz, te offeren. Ik vind het een schande!”

Zowel Eric als Stacey hopen dat Goor aanblijft als coach.

Gordon heeft inmiddels laten weten dat hij toch heeft besloten aan te blijven als coach. “Het gaat me niet om de uitschakeling van BadBoyz, maar ik ben gewoon vreselijk geraakt door de opmerkingen van de jury. Ik ben er vrijdag gewoon bij. Mits er nog verdere ontwikkelingen zijn…”

Wordt dus vervolgd…

Bron: Telegraaf.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Featured · Gordon Nieuws · X Factor Nieuws