Saxofonist Maceo Parker op 7 november naar Theater Carré

Geschreven door op 3 april 2018 om 10:56
Maceo Parker - Foto Simone Quattrociocchi (Bron: YouTube)

Maceo Parker komt naar Nederland! Op 7 november staat de wereldberoemde saxofonist op de planken van Theater Carré in onze hoofdstad. 

Maceo Parker in Theater Carré

Fantastisch nieuws voor de fans van Maceo Parker! Op woensdag 7 november treedt de saxofonist op in Theater Carré. Amsterdam belooft zodoende deze avond te worden ondergedompeld in fenomenale jazz- en soulsferen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement start aankomende vrijdag (6 april) om 10.00. Tickets zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Maceo Parker

Maceo Parker is een wereldberoemde soul- en jazzsaxofonist. Hij werkte tijdens zijn rijke carrière onder meer samen met James Brown en speelde een sleutelrol in diens successen. Daarnaast werkte hij samen met The Red Hot Chili Peppers en The Dave Matthews Band. De inmiddels 75-jarige muzikant speelt nog altijd met net zoveel passie en liefde als vroeger. Parker treedt nog vaak met succes op: vorig jaar stond de muzikale legende nog op de planken van Effenaar in Eindhoven. De saxofonist denkt er niet over om te stoppen. Ook aankomende winter in Carré belooft hij er een fantastische show van te maken. Dus mocht jij één van de gelukkige aanwezigen zijn, ‘Shake Everything You’ve Got’!

Bron: Ticketmaster. 

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.