Jack White brengt nieuwste single ‘Corporation’ uit

Geschreven door op 26 januari 2018 om 12:46
Jack White - Foto Kris Krüg - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Goed nieuws voor fans van Jack White! De singer-songwriter heeft de derde single van zijn nieuwe plaat ‘Boarding House Reach’ uitgebracht: ‘Corporation’.

Jack White – Corporation

De Amerikaanse zanger en gitarist heeft opnieuw een single uitgebracht van zijn nieuwe album! De voormalig The White Stripes-frontman bracht de track ‘Corporation’ uit op donderdag 25 januari. ‘Corporation’ is de derde single die White uitbrengt van zijn plaat ‘Boarding House Reach’, die dit voorjaar verschijnt.

Het nieuwe nummer is hier te beluisteren:

YouTube player

Boarding House Reach

Het nummer is afkomstig van zijn nieuwste plaat ‘Boarding House Reach’, die op vrijdag 23 maart verschijnt. Dit album is het derde soloalbum van de muzikant en bevat in totaal dertien tracks. Eerder verschenen al enkele andere singles van het album: Connected by Love’ en ‘Respect Commander‘. Op zijn nieuwe plaat speelt White zelf gitaar en synths.

AFAS Live telefoonvrij

Op maandag 2 juli geeft Jack White een concert in AFAS Live. Onlangs meldde de muzikant dat deze show telefoonvrij zal zijn. In een statement maakte Ticketmaster bekend dat het gebruik van mobiele telefoons op aanvraag van White’s management verboden is.

 

Bron: YouTube, Oor

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.