Jack White aankomende zomer voor show naar AFAS Live

Geschreven door op 16 januari 2018 om 16:32
Jack White - Foto Kris Krüg - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Jack White komt naar Nederland! De Amerikaanse singer-songwriter komt binnenkort met een nieuw album en brengt deze aankomende zomer naar AFAS Live.

Jack White in zomer naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Jack White! De voormalig voorman van The White Stripes keert in de zomer van 2018 terug naar Nederland voor een show in AFAS Live. White betreedt het Amsterdamse podium op maandag 2 juli. In 2014 stond de zanger hier al eerder, destijds droeg de zaal nog de naam Heineken Music Hall.

Concertkaarten

Tickets voor de show van de Amerikaanse singer-songwriter zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

‘Boarding House Reach’

White behaalde tussen 1997 en 2011 grote successen met zijn band The White Stripes. De band, bestaande uit de zanger/gitarist en drummer Meg White (met wie hij enkele jaren getrouwd was), scoorde een enorme hit met het nummer ‘Seven Nation Army’.

Het duo ging in 2011 uit elkaar, waarna White zijn soloproject startte met het album ‘Blunderbuss’ (2012). In 2014 bracht de singer-songwriter zijn tweede plaat ‘Lazaretto’ uit en in maart 2018 moet White’s derde album verschijnen: ‘Boarding House Reach’.

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu