Jack White verbiedt telefoons bij show in AFAS Live

Geschreven door op 26 januari 2018 om 11:19
Jack White - Foto Kris Krüg - Flickr (CC BY-SA 2.0)

AFAS Live is aankomende zomer volledig telefoonvrij tijdens de show van Jack White! De Amerikaanse singer-songwriter heeft bekendgemaakt dat telefoons niet welkom zijn bij zijn aankomende tour.

Geen telefoons bij show Jack White

Telefoons zijn misschien wel de allergrootste ergernis van muziekfans bij het bezoeken van concerten. Voor deze personen hebben we goed nieuws: telefoons zijn niet welkom bij de aankomende show van Jack White in AFAS Live! Ticketmaster maakt in een statement bekend dat het gebruik van mobiele telefoons op aanvraag van White’s management verboden is.

Telefoon vergrendeld

Concertbezoekers krijgen bij het betreden van de concertzaal een speciale Yondr Phone Case, zo legt Ticketmaster uit:

“Het is een phonecase die, wanneer bezoekers de ‘phone-free zone’ binnentreden, de telefoon vergrendelt. Op deze manier houden bezoekers hun telefoon, maar is deze niet te gebruiken voor belverkeer, sms-en, appen, checken van social media of voor het maken van foto’s en video’s. De Yondr-phonecase zal na de show weer ontgrendelt worden en kan indien nodig ook tijdens de show ontgrendelt worden bij de ‘Yondr Phone Zone’ in de foyer van de zaal.”

“Mensen klappen niet eens meer”

Dat White geen fan is van mobiele telefoons, liet hij in 2014 al blijken in gesprek met Rolling Stone. De voormalig White Stripes-frontman liet destijds al weten dat hij zich stoorde aan het telefoongebruik van fans bij zijn shows:

“Mensen klappen niet eens meer, omdat ze zo’n fucking apparaat in hun hand hebben en waarschijnlijk nog een drankje ook! Sommige muzikanten maken zich hier niet druk om, maar ik laat mijn publiek me vertellen wat ik moet doen. Ik heb geen vaste setlist. Ik zeg niet zomaar dezelfde dingen die ik een avond eerder al zei.”

White besloot zijn relaas door zich af te vragen waar hij het eigenlijk nog voor doet: “Als ze me die energie niet terug kunnen geven? Misschien ben ik mijn tijd dan wel aan het verspillen.”

 

Bron: Ticketmaster, NME

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Jack White Nieuws · Nieuws