Metropole Orkest Big Band & China Moses in mei naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 26 januari 2018 om 10:45
China Moses - Bron; Wikimedia Commons - Fotocredits; Frantogian - (CC BY-SA 3.0)

Het Metropole Orkest Big Band komt samen met zangeres China Moses naar TivoliVredenburg! Het pop-jazzorkest en de Amerikaanse vocaliste staan op vrijdag 18 mei in het Utrechtse poppodium. 

Metropole Orkest Big Band & China Moses naar Tivoli

China Moses keert in de zomer van 2018 terug naar Nederland! De 40-jarige zangeres wordt hier ondersteund door het wereldberoemde Metropole Orkest Big Band. Eerder werd al bekendgemaakt dat het orkest in juni ook naar AFAS Live komt om Bryan Ferry bij te staan. Daarnaast zijn ze in maart ook te zien samen met de house-dj en producer Henrik Schwarz.

Tijdens deze mini-tour wordt de bigband vergezeld door zangeres China Moses. De Amerikaanse singer-songwriter zorgt voor een extra dosis R&B en soul en belooft het publiek mee te nemen in haar wereld:

Ik ben een verhalenverteller. Mensen kunnen een volledig palet aan emoties en grooves verwachten, van swing tot funk, van subtiele melancholische ballads tot explosieve uitbarstingen.

Concertkaarten

Tickets voor het concert van het Metropole Orkest en China Moses zijn onder andere te verkrijgen via de website van Ticketmaster.

Nightintales

Vorig jaar bracht China haar laatste album uit. ‘Nightintales‘ is een studioalbum dat bestaat uit elf tracks. De vocaliste bewijst met dit album dat ze, naast een goede zangeres, ook een prima songwriter is. Met het Metropole Orkest Big Band speelt China Moses songs van haar laatste twee albums en nieuw, nooit opgenomen materiaal.

 

Bronnen: TivoliVredenburg, Bol.com, Facebook, 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.