Guus Meeuwis kondigt concertreeks in 2016 aan

Geschreven door op 4 september 2015 om 17:48
Guus Meeuwis - Foto: Dennistd - Bron: Wikimedia Commons

Guus Meeuwis gaat in 2016 touren door Nederland. De populaire Nederlandse zanger heeft zowel een Clubtour als een Theatertour aangekondigd.

Guus Meeuwis concerten 2016

In oktober brengt Guus zijn gloednieuwe album ‘Morgen’ uit. En bij een nieuw album hoort natuurlijk een nieuwe tour!

Volgens Guus leent het nieuwe album ‘Morgen’ zich perfect voor zowel de clubs als het theater. De tour bestaat daarom uit zowel een theatertour als een clubtour. Fans kunnen nu zelf kiezen welk type concert hen het leukste lijkt. Lees hieronder waarin de clubshows en de theaterconcerten nu eigenlijk met elkaar verschillen.

Guus Meeuwis Theatertour

De theatertour bestaat uit een reeks van dertien concerten. In theaters door heel Nederland verzorgt de zanger een avondvullend en muzikaal programma. De liedjes op het nieuwe album zijn volgens Guus “persoonlijker dan ooit“. Tijdens de theaterconcerten zullen zijn verhaal en de lach daarom een grote rol spelen. Kijk hier voor de volledige Guus Meeuwis Theatertour speellijst. Alle theaterconcerten zijn geplaceerd.

Guus Meeuwis Clubtour

De Clubtour bestaat uit acht concerten. Tijdens de Clubtour zijn het voornamelijk de liedjes die Guus laat spreken. Kijk hier voor de volledige Guus Meeuwis Clubtour speellijst. Voor de clubshows kun je alleen staanplaatsen reserveren. Perfect voor fans die lekker willen dansen!

 

Bron: Nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.