Kevin Hart in Ziggo Dome Amsterdam Uitverkocht

Geschreven door op 4 september 2015 om 13:11

De comedyshow van Kevin Hart in de Ziggo Dome was vanmorgen binnen een uur volledig uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Kevin Hart uitverkocht

Op zaterdag 30 januari komt Kevin Hart na drie jaar terug naar Nederland. De populaire comedian staat dan met een nieuwe show in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Vrijdagmorgen om 10:00 ging de kaartverkoop van start via Ticketmaster. De belangstelling naar kaarten bleek enorm groot. Binnen een uurtje waren alle tickets volledig uitverkocht.

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Is het niet gelukt om kaarten te bemachtigen voor de show van Kevin? Gelukkig zijn er nog een aantal mogelijkheden om aan kaarten te komen:

  • Tickets voor Antwerpen: Op het moment van schrijven zijn er nog wel kaarten beschikbaar voor de show in Antwerpen. De kaartverkoop voor Kevin Hart in de Lotto Arena is vrijdagochtend om 10:00 uur van start gegaan via Teleticketservice.
  • Tickets voor Amsterdam: Wil je liever naar Kevin Hart in Amsterdam? Neem dan even een kijkje bij deze ticketshop. Hier worden nog een beperkt aantal tickets voor de Ziggo Dome aangeboden.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Cabaret en Comedy · Kevin Hart Nieuws · Nieuws · Uitverkocht