Youtube Cover Contest #5

Geschreven door op 3 september 2015 om 16:52

YouTube barst van het talent! Iedere week zetten we twee YouTube artiesten/bands tegenover elkaar met een cover. Deze week zijn het Henk en Owen! Stem op jouw favoriete YouTube Cover!

YouTube barst van het talent en dat is ook ons niet ontgaan. Net als Esmee Denters en Justin Bieber zo ooit ontdekt zijn, geven wij de kans aan YouTube talenten om hun cover met de wereld te delen.

Elke week laten we twee nieuwe covers horen, jij kan stemmen op jouw favoriet! Wij kunnen in ieder geval niet kiezen, kun je ons helpen?

Stem op jouw favoriete Youtube Cover!

De twee artiesten van deze week zijn Henk Babois en Owen Playfair. Stem op jouw favoriet!

Henk Babois

Wil je meer zien van Henk? Kijk voor meer covers op zijn YouTube Kanaal of volg hem op Facebook. Henk heeft een prachtige stem en plaatst veel covers op social media. Aan zijn reacties te lezen op Youtube heeft hij al vele fans verzameld. Henk moet het opnemen tegen Owen, een iets bekender persoon in Nederland. Toch vonden we deze vergelijking wel eerlijk omdat Henk qua muzikaliteit echt niet minder is dan Owen!

Owen Playfair

Wil je meer zien van Owen? Kijk dan even op zijn YouTube kanaal. Owen ken je misschien van de jongensgroep MainStreet. Ben maar niet bang, de groep gaat niet uit elkaar! Deze opname was voor Owen een demosong voor de Rockacademie, wij hadden hem aangenomen. En jij?

ARTIESTENNIEUWS ZOEKT YOUTUBE TALENT!

Tip de redactie! Ben je laatst een geweldige cover tegengekomen, of heb je misschien zelf een cover op YouTube staan? Artiesten Nieuws is op zoek naar verborgen Nederlands talent op Youtube!

Stuur een mailtje naar: inge.peeters@artiestennieuws.nl met daarin de link naar de video o.v.v. YouTube Cover Contest.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Featured · Nieuws · Videos · Youtube Cover Contest