Trailer van film ‘Ordinary World’ met Billie Joe Armstrong komt online

Geschreven door op 16 september 2016 om 11:20
Billie Joe Armstrong (Green Day) Foto: Sven-Sebastian Sajak - Wikimedia Commons

De eerste officiele trailer van ‘Ordinary World’ is nu te bekijken. In deze film speelt Billie Joe Armstrong, frontman van Green Day, de hoofdrol.

Ordinary World release

De trailer van Ordinary World is nu online te zien. Deze comedy/drama-film draait om de voormalige punkrocker Perry die na het stoppen van zijn band zijn weg probeert te vinden in de ‘gewone’ wereld. Als Perry’s vrouw zijn 40e verjaardag vergeet, stelt zijn broer voor om alsnog een grote party te organiseren; hier wordt de oude rocker op komische wijze geconfronteerd met zijn verleden en zijn toekomst.

Ordinary World was afgelopen april voor het eerst te zien op het Tribeca Film Festival in New York. Vanaf 14 oktober is de film te bekijken in Amerikaanse bioscopen en te koop via iTunes. Het is op dit moment helaas nog onduidelijk of hij ook bij ons in Nederland op het witte doek zal verschijnen.

Eerste hoofdrol

Perry wordt gespeeld door Billie Joe Armstrong, die voor het eerst een hoofdrol in een film heeft. Armstrong vertoont een aantal gelijkenissen met Perry. Zo zijn ze beiden in de 40 en hebben ze allebei een verleden als frontman in een punkrock-band. Gelukkig voor de fans is Green Day echter nog altijd zeer actief!

YouTube player

Bron: Apple Trailers

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Film Nieuws · Green Day Nieuws · Nieuws