Nog minimaal één nieuw album voor One Direction

Geschreven door op 4 mei 2017 om 15:15
One Direction - Foto: Eva Rinaldi (Wikimedia Commons)

Goed nieuws voor alle Directioners! One Direction zal nog minimaal één album opnemen en uitbrengen! Dit heeft zanger Niall Horan onlangs laten weten in gesprek met het Britse roddelblad ‘The Sun’.

Nog minimaal één album voor One Direction

De geruchten over het definitieve einde van One Direction kunnen weer de prullenbak in! De immens populaire boyband zal nog minimaal één album uitbrengen in de toekomst. Dit vertelt zanger Niall Horan in een interview met het Britse roddelblad The Sun, op 3 mei. De band is contractueel verplicht om nog minstens één nieuwe plaat uit te brengen.

Wanneer de band weer bij elkaar zal komen om nieuw materiaal op te nemen is voorlopig nog niet bekend. In het interview geeft Niall aan nog geen tijd te willen noemen, maar hij is zeker van het feit dat de band weer bij elkaar komt: “We willen er geen tijd aan vastplakken. Maar wanneer dat belletje komt, ongeacht van wie; dan zijn we terug.

Pauze One Direction

De groep kondigde inmiddels alweer ruim anderhalf jaar geleden aan uit elkaar te gaan, waarna de bandleden elk hun eigen pad kozen. Zo brengt Harry Styles binnenkort zijn debuut soloalbum uit en staat hij in november in Nederland. Ook Niall is druk bezig met nieuwe muziek en brengt zeer binnenkort zijn nieuwe single uit. Ondertussen is Liam Payne, net als Louis Tomlinson al eerder, vader geworden.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.