Nathaniel Rateliff & The Night Sweats voor twee shows naar Nederland

Geschreven door op 28 februari 2017 om 12:26

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats komt deze zomer naar Nederland! Samen met zijn band geeft de singer-songwriter twee shows in Bloemendaal en Groningen.

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats concert

Nathaniel Rateliff komt samen met zijn band The Night Sweats naar Nederland! Op 27 juni staat de muzikant met zijn band in het openluchttheater Caprera in Bloemendaal, en op 28 juni in de Groningse Oosterpoort.

De kaartverkoop voor de twee concerten begint op 3 maart om 10:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende verkooppunten:

Primair:

Concert kaarten

Secundair:

Concert kaarten

‘Out On The Weekend’

Rateliff begon al vroeg met het spelen van muziek. Op zijn zevende startte de singer-songwriter met drummen. Als tiener leerde hij vervolgens gitaar spelen. Inmiddels heeft de zanger als soloartiest al drie platen achter zijn naam staan. Met The Night Sweats heeft Rateliff vorig jaar zijn laatste plaat uitgebracht. De band bracht in november 2016 de EP genaamd ‘A Little Something More’ uit. Beluister hier de laatste single van deze plaat: ‘Out On The Weekend (version 2)’:

Bron: Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.