Dale Watson & His Lone Stars in voorjaar 2018 naar Paradiso

Geschreven door op 16 november 2017 om 14:45
Dale Watson - Foto: Kendawa (WIkimedia Commons, publiek domein)

Countryliefhebbers opgelet! Dale Watson en zijn band The Lone Stars komen zondag 11 maart 2018 naar Paradiso Noord in Amsterdam. 

Dale Watson & His Lone Stars

De uitvinder van het genre ‘Ameripolitan’ komt op zondag 11 maart met zijn nieuwe album ‘Under The Influence’ naar Paradiso Noord in Amsterdam. De inmiddels 55-jarige zanger wordt begeleid door zijn band The Lone Stars.

De band bestaat uit: Mike Bernal (drums), Chris Crepps (contrabas) en Don Pawlak (steel-gitaar). Verder is er ook een gastoptreden van Miss Celine Lee.

Tickets

Tickets voor Dale Watson & His Lone Stars zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Concertkaarten zijn onder andere verkrijgbaar via de Website van Ticketmaster van Ticketmaster.

Countryheld

Dale wordt gezien als “ The keeper of the true country music flame”. Zijn grote voorbeeld is Johnny Cash. Net als zijn idool probeert Dale om echte, pure country te spelen.

Met zijn mix van rockabilly, western swing en honkytonk zet hij zich af tegen de mainstreamcountry. Watson haalt de meeste inspiratie voor zijn muziek uit zijn heftige verleden. Het overlijden van zijn verloofde en zijn bijna dodelijke overdosis zijn gebeurtenissen waar veel van zijn muziek over gaat.

Bron: Paradiso, Dalewatson.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·