Frank Turner deelt nieuwe single en kondigt album aan

Geschreven door op 30 januari 2018 om 16:53
Frank Turner & the sleeping souls - Fotocredits Roberta - Flickr (CC BY 2.0)

Fans van Frank Turner opgelet! De Britse singer-songwriter heeft op maandag 29 januari een nieuwe single uitgebracht. De nieuwe single genaamd, ‘1933’, is onderdeel van het nieuwe studioalbum van de zanger. 

Frank Turner brengt nieuwe single ‘1933’ uit

Uitstekend nieuws voor de fans van Frank Turner! De Engelse singer-songwriter heeft op maandag 29 januari de track, ‘1933‘, uitgebracht van zijn aankomende album. Het album, ‘Be More Kind‘, wordt op vrijdag 4 mei uitgebracht.

Eerder werd al bekendgemaakt dat de muzikant samen met zijn begeleidingsband The Sleeping Souls naar Nederland komt voor een tweetal concerten. Op zaterdag 20 oktober staan de muzikanten in poppodium 013 in Tilburg. Op vrijdag 9 november staan ze in de Amsterdamse Melkweg.

TIP: Fans kunnen het album alvast vooruit reserveren via de website van Turner.

YouTube player

Songbook

Be More Kind‘ wordt het vierde album van de Britse artiest. Eerder bracht hij al de albums; ‘Tape deck heart‘ (2013), ‘Positive Songs For Negative People‘ (2015), en ‘Songbook‘ (2017) uit. De zanger zelf over het nieuwe materiaal:

” Ik wilde proberen om uit mijn comfortzone te komen en iets anders te doen. Ergens op het album is er een convergentie van persoonlijke en politieke ideeën, wat het centrale thema van het album is.”

Bronnen: Teamrock.com, OOR, Bol.com, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Frank Turner Nieuws · Nieuws