Ken je ze allemaal? De top 10 bekendste samenwerkingen van Justin Bieber!

Geschreven door op 10 april 2017 om 16:10
Justin Bieber - Fotocredits Lou Stejskal (Wikimedia Commons)

Ben jij een echte Belieber? Dan is dit top 10 lijstje echt iets voor jou! Justin Bieber geeft op 3 juni een optreden op Pinkpop festival. Om al een beetje in de stemming te komen is hier alvast een top 10 lijst met de allerbeste samenwerkingen van Bieber.

10. Never Say Never

Het nummer Never Say Never van Justin Bieber en Jaden Smith uit 2010 werd gebruikt als theme song van de film Karate Kid. Jaden Smith speelt daarnaast ook de hoofdrol in de film!

YouTube player

9. Beauty And A Beat

Beauty And A Beat werd in 2012 door Justin Bieber en Nicki Minaj uitgebracht. Bieber schreef de verhaallijn van de clip zelf en co-regisseerde de video met Jon Chu.

YouTube player

8. As Long As You Love Me

Het nummer As Long As You Love Me van Big Sean en Justin Bieber werd uitgebracht in 2012 en is onderdeel van Bieber zijn album Believe.

YouTube player

7. No Sense

No Sense van Justin Bieber en Travis Scott werd uitgebracht in 2015.

YouTube player

6. The Feeling

The Feeling werd in 2015 uitgebracht en is een succesvolle samenwerking tussen Bieber en Halsey.

YouTube player

5. Confident

Het liedje Confident is in 2013 uitgebracht door Justin en Chance The Rapper. Het nummer werd toen genomineerd voor de ‘MuchMusic Video Award for Most Buzzyworthy Canadian’.

YouTube player

4. Baby

Deze song van Bieber en Ludacris zorgde in 2010 voor een wereldwijde doorbraak voor Justin!

YouTube player

3. #ThatPOWER

Het nummer #ThatPOWER van Justin Bieber en Will.i.am is uitgekomen in 2013 en is onderdeel van het album #Willpower. De plaat van Will.i.am is genomineerd voor de World Music Award voor ‘Beste Album’.

YouTube player

2. Let Me Love You

Let Me Love You is een samenwerking tussen Justin Bieber en DJ Snake. De lyrics van deze track uit 2016 zouden misschien over Justin zijn ex-vriendin Selena Gomez kunnen gaan…

https://www.youtube.com/watch?enablejsapi=1&autoplay=0&cc_load_policy=0&cc_lang_pref=&iv_load_policy=1&loop=0&modestbranding=0&rel=0&fs=1&playsinline=1&autohide=2&theme=dark&color=red&controls=1&" class="__youtube_prefs__ epyt-facade no-lazyload" data-epautoplay="1" >YouTube playerhttps://www.youtube.com/watch/maxresdefault.jpg" />

1. Cold Water

Deze zomerhit uit 2016, Cold Water van Justin Bieber, Major Lazer en MO, heeft maar liefst 21 weken op nummer 1 in de Nederlandse top 100 gestaan!

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Justin Bieber Nieuws · Lijstjes · Nieuws