Een Oasis reünie? Die komt er voorlopig in ieder geval niet

Geschreven door op 10 april 2017 om 14:49
Oasis - Foto: Will Fresch - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Hoe gaaf zou het zijn als je favoriete band weer terug bij elkaar komt! Alan McGee praat over wat er zou gebeuren als Oasis weer bij elkaar zou komen. 

Oasis Reünie? “They’d fuck it up”

In een interview met The Sun praat Alan McGee over een mogelijke Oasis Reünie. Eerder heeft McGee al aangegeven dat hij niet dacht dat Noël de band ooit zou hervormen. Liam aan de andere kant zou de band weer bij elkaar brengen, 10.000 kaarten per avond verkopen en er blij mee zijn. Het antwoord op de vraag is dit keer niet veel anders. Nog steeds denkt hij niet dat het gaat gebeuren of anders gezegd… hoopt dat het niet gaat gebeuren.

“I just hope they don’t spoil the legend, try and recreate and get back together. They’d fuck it up. Als long as you don’t do that, then they are legends forever. So let’s leave it legendary.”

Over een paar jaar dan?

Op de vraag of er misschien later in de toekomst nog een reünie komt antwoord hij: “I can’t see it. They are just in different places. It’s always moment in time. You can’t keep going back to try and be 21 again. You have to move on, you know.”

Ook in een interview met Mirror gaf McGee aan geen reünie voor zich te zien. “Liam and Noël are the happiest I’ve seen them in years so for that reason I can’t see a reunion happening.” Toch zegt hij ook dat hij het misschien niet snel ziet gebeuren, maar het hem niks zou verbazen als het in de komende 20 jaar gebeurd.

Liam Gallagher

Een van de grote namen voor het Reading & Leads festival dit jaar! Ook moet Gallagher dit jaar zijn debuutsoloalbum uitbrengen. Het album gaat As You Were heten. De eerste single is al uit en heet Not For Sale.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Artiesten · Fun Content · Nieuws · Oasis Nieuws · Roddels
Responsive Menu
Add more content here...