Ierse singer-songwriter Glen Hansard in 2018 naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 28 september 2017 om 16:20
Glen Hansard - Foto Tristan Loper (Flickr) - (CC BY-SA 2.0)

Glen Hansard komt naar Nederland! De Ierse singer-songwriter betreedt op zondag 11 februari het podium van TivoliVredenburg in Utrecht.

Glen Hansard naar TivoliVredenburg

Glen Hansard komt naar Nederland! De inmiddels 47-jarige Ier verwierf in zijn carrière vooral bekendheid als frontman van rockband The Frames, maar is inmiddels al een aantal jaar bezig met solo-werk. Op zondag 11 februari staat Hansard in het Utrechtse poppodium TivoliVredenburg! In 2016 stond hij hier al eerder.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 29 september om 10:00 uur in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Primair Tickets Secundair

‘Didn’t He Ramble’

In 2012 verscheen het eerste soloalbum van Hansard. ‘Rhythm and Repose’ werd vooral een Ierland een groot succes met een derde plaats in de album hitlijst. In Nederland behaalde de plaat de 37e plaats in de Album Top 100.

Opvolger ‘Didn’t He Ramble’die in 2015 uitkwam, deed het nog beter in Nederland: de plaat bereikte de 14e plek in de Album Top 100.

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.