Jacco Gardner’s Somnium in 2019 naar o.a. Paradiso en TivoliVredenburg

Geschreven door op 12 februari 2019 om 11:05
Jacco Gardner - Fotocredits Oscar Anjewierden (CC Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Jacco Gardner geeft in mei 2019 maar liefst vier shows in Nederland. Zo betreedt de zanger de podia van onder andere Paradiso en TivoliVredenburg.

UPDATE 15-02-2019 om 10:00 uur: Jacco Gardner geeft op zaterdag 25 mei 2019 ook een show in DOT Groningen. De kaartverkoop is per direct van start gegaan en verloopt via de website van De Oosterpoort.

Jacco Gardner in 2019 door Nederland

In mei 2019 reist Jacco Gardner voor vier shows door Nederland. De shows van de multi-instrumentalist staan in het teken van zijn meest recente album ‘Somnium‘. Dit album werd in november 2018 gepresenteerd in het Planetarium in Artis.

Bekijk hier een overzicht van de bevestigde tourdata en -locaties:

Kaartverkoop

Tickets voor de shows in Paradiso, TivoliVredenburg en Effenaar zijn per direct te verkrijgen. Kaarten voor het concert in Doornroosje gaan op vrijdag 15 februari 2019 om 10:00 uur in de verkoop. De verkoop verloopt via de websites van de poppodia en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Jacco Gardner

In 2013 bracht Gardner zijn debuutalbum ‘Cabinet of Curiosities‘ uit, waarna hij ‘Hypnophobia‘ twee jaar later releasde. Samen met Nicola Mauskovic vormde Jacco het duo Bruxas. Later zorgde hij voor de reünie van de Zambiaanse band W.I.T.C.H., waarmee hij door Europa toerde.

Bekijk hier een korte docu over hoe het nieuwste album tot stand is gekomen:

 

Bron: Doornroosje, jaccogardner.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.