Amerikaanse thrashmetalband Slayer voor exclusief concert naar 013 in Tilburg

Geschreven door op 26 januari 2017 om 11:44
Slayer - Foto: Antje Naumann, Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Slayer komt weer naar Nederland! Woensdag 21 juni geeft de band een concert in de 013 in Tilburg!

Slayer naar 013 in Tilburg

Goed nieuws voor de fans van Slayer! De band komt Nederland weer verblijden met een concert! Op woensdag 21 juni geeft de band een exclusief concert in de 013 in Tilburg. De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag 28 januari om 09:00. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar via Ticketmaster:

Slayer tickets

 

‘The Big Four’

De legendarische band werd opgericht in 1981. Met het album Reign in Blood uit 1986 brak de band wereldwijd door. Dit album wordt door velen gezien als het meesterwerk van de band. Inmiddels is Slayer dan ook niet meer weg te denken uit het thrashmetalgenre. Samen met Metallica, Anthrax en Megadeth vormen zij ‘The Big Four’. Dit zijn de vier grootste thrashmetalbands uit de jaren 80.

In 2013 overleed medeoprichter en gitarist Jeff Hanneman op 49-jarige leeftijd. Toch besloot de band om door te gaan met vervangend gitarist Gary Holt. Het recente album Repentless uit 2015 werd goed ontvangen door de fans. Het laatste concert in Nederland was dan ook volledig uitverkocht. De verwachting is dat de band ook ditmaal weer kan rekenen op een volle zaal in Tilburg!

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.