Metallica zegt nog dit jaar op Europese tour te gaan

Geschreven door op 10 februari 2017 om 12:21
Metallica - Fotocredits: Merijn Bos - Bron: WikiMedia Commons

Metallica komt dit jaar nog naar Europa! Op Facebook zegt de band nog deze maand een Europese tour te gaan aankondigen. Deze staat gepland voor de herfst.

Metallica nog dit jaar naar Europa

In de post bedanken de metallegendes hun fans voor de concerten in Kopenhagen afgelopen week. Tegelijkertijd komt de band met een grote aankondiging: “Enorm bedankt aan alle fans die voor ons naar Denemarken zijn gekomen. Blijf deze pagina in de gaten houden, want alle details voor een Europese tour in de herfst zullen voor het einde van deze maand aangekondigd worden!”

Komt Metallica weer naar Nederland?

De laatste show van Metallica in Nederland is alweer even geleden. In 2014 gaf de band een optreden op Pinkpop. Dit optreden werd destijds geteisterd door een zware storm met onweer.

Worldwired Tour

De tour van de Amerikaanse thrash-metal band staat in het teken van het nieuwe album Hardwired… to Self-Destruct. De band trapte haar wereldtour eind vorig jaar af in Zuid-Amerika. De band gaf verder al enkele shows in Europa. Vorige week moesten de rockers nog twee concerten afzeggen wegens ziekte van frontman James Hetfield. Zondag 12 februari staat Metallica op het podium tijdens de Grammy’s. Hierbij zullen ze de spotlight delen met Lady Gaga.

 

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Metallica Nieuws · Nieuws