Paul McCartney droomt nog altijd over Beatles-reünie

Geschreven door op 27 december 2018 om 12:54
Paul McCartney - Foto: Jimmy Baikovicius (Flickr, CC BY-SA 2.0)

Paul McCartney heeft het nog altijd moeilijk met het overlijden van oud-Beatles John Lennon en George Harrison. McCartney zegt nog steeds regelmatig te dromen over een reünie van The Beatles.

Paul McCartney denkt nog altijd aan overleden Beatles

Paul McCartney gaf onlangs een show in de Londense O2 Arena en verraste zijn fans met een gastoptreden van niemand minder dan voormalig mede-bandlid Ringo Starr. Het publiek werd zo getrakteerd op een reünie van de twee oud-Beatles. Macca laat nu in gesprek met BBC Radio Scotland weten dat hij nog regelmatig denkt aan zijn overleden Beatles-collega’s John Lennon en George Harrison.

“John en George zijn nog altijd een groot deel van mijn leven, dat zal altijd zo blijven”, vertelt McCartney. “Het zou geweldig zijn geweest om The Beatles weer samen te brengen. Mensen vragen altijd, ‘wat als?’ Maar het kan niet, dus het zal helaas nooit gebeuren.”

Hij vervolgt: “Ik denk nog altijd aan ze met veel verdriet, omdat ze er nog steeds hadden moeten zijn. Johns geval was een verschrikkelijke gebeurtenis. Bij George een verschrikkelijke ziekte.”

“Ik mis ze enorm”

De 76-jarige legende droomt nog vaak over zijn overleden vrienden: “Als muzikant droom je vaak dat je in de studio of op het podium staat, dus ik ben nog vaak bij de jongens. Laatst werd ik wakker en was ik bij George. Ik zie hem als mijn kleine vriend, hij was de jongste van de groep.”

“Zo kom ik John en George nog steeds tegen. Dus The Beatles zijn weer bij elkaar, in mijn hoofd. Het belangrijkste is dat ik het plezier heb gehad om die jongens te kennen, ondanks het verdriet. Ik mis ze enorm”, besluit McCartney.

 

Bron: Daily Mail

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Paul McCartney Nieuws