Kevin Hart naar HMH Amsterdam op 11 september

Geschreven door op 16 mei 2012 om 11:01
Kevin Hart - Fotocredits celebrityabc - Flickr (CC BY-SA 2.0)

De bekende Amerikaanse comedian Kevin Hart komt naar Nederland! De 32-jarige cabaretier komt hiermee voor de allereerste keer naar Nederland, en wel op 11 september aanstaande. Dan komt hij in het kader van zijn ‘Let Me Explain Tour’ naar de Heineken Music Hall Amsterdam.

Dat maakte promoter Ticketmaster vanochtend bekend.
De comedian heeft de laatste jaren met name in de Verenigde Staten een behoorlijke naam op weten te bouwen, zo trok hij vorig jaar met zijn ‘Laugh At My Pain-tour’ door het land en brak hiermee alle records. Want alle 90 geplande optredens waren in no-time uitverkocht.

Nu is het voor de acteur uit Philadelphia dus de tijd om het Europese vasteland te veroveren, want naar verluid staat ook de Nederland te popelen om hem te zien optreden.

Want naar verluid komt hij ook hierheen voor een spetterende show, verwacht een gigantische lading aan energie en de combinatie met een behoorlijk portie grappen over vrienden, familie en het dagelijkse leven.

De kaartverkoop voor de show van Kevin Hart in de Heineken Music Hall start aanstaande vrijdag 18 mei om 10.00 via Live Nation. Tickets liggen tussen de 29 en 39 euro per stuk.
Is het nou uitverkocht, en jij hebt geen kaarten? Zoek dan eens via deze ticketvergelijker naar officiële Kevin Hart Tickets!

Ga jij naar deze nu al legendarische comedian? Of vindt jij het maar niks? Laat het ons weten!

 

Bron foto: urbanbridgez.com
Overzicht van Kevin Hart Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: