Jim Bakkum start in januari 2020 met theatertour ‘KLEIN’

Geschreven door op 23 april 2019 om 12:30
Jim Bakkum - foto: Richard Broekhuijzen - bron: Wikimedia Commons

Jim Bakkum reist in 2020 langs verschillende theaters met zijn tour ‘KLEIN’. Tijdens deze shows brengt hij een ode aan de mooiste Nederlandstalige tracks.

Jim Bakkum theatertour

Jim Bakkum gaat na dertien jaar opnieuw het theater in! Met zijn solo tour ‘KLEIN’ brengt de zanger ‘een intieme ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes’. Op Instagram laat de musicalster het volgende weten over de aankomende tour: “In de Nederlandse muziekgeschiedenis zitten tal van liedjes verstopt die ik heel graag met een intieme bezetting en aan de hand van persoonlijke verhalen en humor wil brengen die avond.” Ook vertelt de artiest erg nerveus te zijn voor de aankomende optredens: “Jongens, ik ga niet stoer doen, ik vind het doodeng.”

De tour start op zondag 5 januari 2020 in De Boerderij te Huizen.

Speeldata

Kaarten voor de showreeks zijn verkrijgbaar via de websites van de desbetreffende poppodia. Bekijk hieronder een overzicht van de bevestigde tourdata- en locaties:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

*NIEUWS* Eindelijk kan ik het tegen jullie zeggen… Vanaf januari tot april 2020 ga ik na 13 jaar weer solo het theater in! Met een heel bijzondere voorstelling; ‘KLEIN; een intieme ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes’. In de Nederlandse muziekgeschiedenis zitten tal van liedjes verstopt die ik heel graag met een intieme bezetting en aan de hand van persoonlijke verhalen en humor wil brengen die avond. Jongens, ik ga niet stoer doen, ik vind het doodeng. Het wordt wel een soort van exclusieve tour; ik ga 20 shows doen, door heel Nederland. Van Brielle tot aan Leeuwarden en van Heerlen tot aan Lochem. Ik hoop oprecht dat ik jullie kan uitnodigen tot het checken van de speellijst en dat ik jullie daar mag verwelkomen. Man, wat heb ik hier zin in! ?? • Swipe voor de speellijst • ? @rose_78

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Idols

Al vanaf jonge leeftijd is Bakkum actief in de muziekindustrie. In 2003 deed de zanger mee aan het tv-programma Idols, waarna hij nationale bekendheid verkreeg. Na zijn deelname aan Idols ging de carrière van Jim als een speer. De vader van drie speelde onder andere mee in de musicals ‘Grease‘, ‘Wicked‘ en ‘On Your Feet‘. Ook acteerde hij in films als ‘Verliefd Op Ibiza’, ‘Onze Jongens’ en ‘Rokjesdag’. 

 

Bronnen: www.jimbakkum.nl, Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.