Joshua Radin en William Fitzsimmons naar Paradiso

Geschreven door op 24 april 2018 om 10:38
joshua radin. Flickr. Author: tara hunt (CC BY-SA 2.0)

Joshua Radin en William Fitzsimmons komen naar Nederland! Op zondag 14 oktober staan de Amerikaanse muzikanten voor een spetterende show in Paradiso, Amsterdam. 

Joshua Radin en William Fitzsimmons Paradiso

Alle fans van Joshua Radin en/of William Fitzsimmons opgelet! Op 14 oktober staan de twee muzikanten met een dubbeloptreden op de planken van Paradiso in Amsterdam. Dit belooft een zeer goede en unieke show te worden!

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement is direct begonnen. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Joshua Radin

Joshua Radin is een akoestische/alternatieve singer-songwriter afkomstig uit Cleveland, Ohio. Zijn muziek is onder meer bekend van de hitserie Scrubs. Ook gerenommeerde shows als Bones en House gebruiken de muziek van de zanger vaak. Radin begon op jonge leeftijd met het maken van kunst en muziek. De 43-jarige zanger heeft een vertrouwd eigen geluid weten op te bouwen. Zijn laatste album ‘The Fall’ kwam vorig jaar uit.

William Fitzsimmons

William Fitzsimmons is een multi-instrumentalist met een bijzonder verhaal. Beide ouders van de artiest zijn blind, waardoor hij opgroeide met non-visuele communicatie. Vaak werd muziek gebruikt om met zijn ouders te kunnen spreken. Het huis stond zodoende met instrumenten en de Fitzsimmons raakte vakbekwaam in vele instrumenten. Zo speelt hij orgel, gitaar en drums. Een combinatie met Joshua Radin belooft zodoende uitermate veel voor Paradiso!

YouTube player

Bron: Paradiso Amsterdam.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.