Martin Garrix opnieuw voor twee shows naar Amsterdam Dance Event!

Geschreven door op 23 juni 2017 om 15:34
Mysteryland, Martin Garrix - Foto: ANS Press Society News (Bron: Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Martin Garrix speelt aankomend najaar twee shows in de Amsterdamse RAI tijdens Amsterdam Dance Event! De wereldberoemde dj geeft een 18+ show, terwijl zijn andere show toegankelijk is voor alle leeftijden.

Martin Garrix op Amsterdam Dance Event

Martin Garrix staat ook dit jaar op Amsterdam Dance Event! De immens populaire dj, die onlangs nog op Pinkpop stond, geeft twee shows in de Amsterdamse RAI. In de nacht van 20 op 21 oktober geeft Garrix allereerst een 18+ show. Op 21 oktober staat de dj ’s avonds nogmaals in de RAI, die show is voor alle leeftijden toegankelijk.

In 2016 gaf Garrix al eerder twee shows op ADE, waaronder een ‘all ages-show’. Deze waren destijds een groot succes en razendsnel uitverkocht.

Tickets voor de shows

De reguliere kaartverkoop voor beide shows start op maandag 26 juni. Hou hiervoor de site van Amsterdam Dance Event in de gaten. Zijn de tickets voor de shows uitverkocht? Dan kun je het altijd hier nog proberen.

‘There For You’

Martin Garrix is één van de meest populaire dj’s ter wereld en rijgt de hits dan ook aaneen. De Nederlandse dj verwierf enorme bekendheid met tracks als ‘Animals’‘In the Name of Love’ en ‘Scared to be Lonely’.

In mei verscheen de track ‘There For You’, in samenwerking met Troye Sivan.


Bron: Amsterdam Dance Event

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.