Rapper Wiz Khalifa opgepakt wegens drugsbezit

Geschreven door op 26 april 2012 om 14:52
Wiz Khalifa - Fotocredits Jeff Carpenter (CC Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Wiz Khalifa is afgelopen weekend in zijn hotelkamer opgepakt wegens bezit van marihuana. Verschillende hotelgasten klaagden vanwege de sterke lucht van het goedje, waarna de politie toch maar besloot langs te gaan bij de rapper.

Nog voor dat de politie de drugs in een kamer van de Holliday Inn, te Nashville, kon waarnemen, had hij de drugs al uit het raam geworpen. Helaas voor hem werd de substantie even later als nog teruggevonden en werd de beroemde rapper gearresteerd.

Misschien was Khalifa uitgekeken op de wiet en gebruikte hij dit keer marihuana ter inspiratie voor een nieuw album. Bij de lancering van zijn debuutalbum werd hij namelijk ook al gearresteerd wegens het bezit van wiet. Volgens de rapper was de wiet toen al verantwoordelijk voor het succes van zijn carrière.

Dit is overigens niet de eerste rechtszaak die de rapper aan zijn broek geslingerd krijgt. Eerder werd er door Maxamillion 2.3 miljoen dollar geëist wegens het kopiëren van ‘Pink and Yellow’, welke wel erg veel overeenkomsten heeft met Khalifa’s nummer ‘Black and Yellow’. Vinden jullie dat Khalifa bestraft moet worden? Laat het ons weten.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Nieuws · Wiz Khalifa Nieuws