Ingrid Michaelson brengt album uit gebaseerd op serie Stranger Things

Geschreven door op 18 januari 2018 om 16:41
Ingrid Michaelson - Bron: Wikimedia Commons -Fotocredits: Martijn van de Streek - (CC BY-SA 2.0)

De Amerikaanse Singer-songwriter Ingrid Michaelson brengt een nieuw album uit! Ze heeft laten weten dat ze dit album ‘Stranger Songs’ gaat noemen, refererend aan haar favoriete Netflix-serie Stranger Things.

Ingrid Michaelson brengt album Stranger Songs

Singer-songwriter Ingrid Michaelson brengt een nieuw album uit, wat gebaseerd is op haar favoriete Netflix-serie Stranger Things! Ze heeft in een interview met Billboard laten weten dat het album wordt uitgebracht als seizoen drie van de serie in première gaat. De datum van het derde seizoen van de serie is echter nog onbekend.

Woensdag 17 januari twitterde Michaelson:

‘’Zoals jullie allemaal weten (of juist niet weten) ben ik geobsedeerd door @Stranger_Things. Zo geobsedeerd, dat ik een album schrijf wat gebaseerd is op de show. Releasedatum wordt vervolgd. Blijf scherp mijn Stranger Baby’s… the 80’s komen je halen!’

In het interview met Billboard zegt ze verder dat de show haar doet denken aan haar jeugd, ”When erverything seemed simple”, aldus de zangeres.

Ze zegt dat ze begonnen is met het het schrijven van gedichten die gebaseerd waren op de show, totdat ze erachter kwam hoe erg ze zichzelf erin kon verplaatsen.

‘Be OK’

In 2008 heeft de vocaliste de EP ‘Be OK‘ uitgebracht, bestaande uit elf tracks. Voor de track ‘Be OK‘, maakte ze ook een clip waarmee ze geld opbracht voor ‘Stand Up To Cancer‘.

Het nummer is ook te horen in een reclame van het automerk Opel. Beluister de gehele track hieronder.

YouTube player

Bronnen: NME, Billboard, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.