Lucky Live vanaf oktober 2017 op tournee door het land

Geschreven door op 7 september 2017 om 17:03
lucky live persfoto (LuckyTV)

Na de succesvolle theatershow van vorig jaar, gaat Lucky Live ditmaal op tournee door Nederland met. Vanaf oktober 2017 trekt Lucky TV-maker Sander van de Pavert door heel Nederland.

Lucky Live

De liveshow van Sander van de Pavert was zo’n groot succes, dat hij dit seizoen weer in het theater staat. Lucky Live omvat in totaal 10 shows in verschillende steden in Nederland.

De eerste theatershow vindt plaats in Doetinchem en de laatste in Heerlen op 4 november. Volgens de bedenker van Lucky TV is het een briljante ervaring:

“Het lijkt nog gisteren dat ik op mijn benedenverdieping begon met Lucky TV, uren kijken, snijden, knippen in mijn eentje. Dat ik mijn visie op het gebrek hiervan in het Nederlandse televisielandschap nu deel met volle zalen is een briljante ervaring”.

Kaarten

Tickets voor de theatertour van Lucky TV zijn reeds in de verkoop gegaan. Kaarten zijn onder andere te koop via de onderstaande online verkooppunten:

Tickets (Primair) Tickets (Secundair)

Lucky TV

Sander maakt sinds 2005 elke dag een filmpje voor “De Wereld Draait Door”. In zijn kleine studio in Den Haag is hij dagelijks zo’n 10 uur bezig met het maken van een video voor de uitzending diezelfde avond. Hij verknipt onderwerpen in het nieuws naar nieuwe werkelijke filmpjes.

De onderstaande video met daarin een duet van Donald Trump en Hillary Clinton tijdens de Amerikaanse verkiezingen werd zelfs wereldnieuws.

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.