Fun Lovin’ Criminals voor concert naar Woodstock69

Geschreven door op 18 april 2017 om 12:12
Fun Lovin' Criminals - Foto: Alterna2 - (Bron: Wikimedia Commons)

De Amerikaanse band Fun Lovin’ Criminals komt naar Nederland! Met een optreden op het strand is de band aanwezig bij Woodstock69!

Fun Lovin’ Criminals in concert

De uit New York afkomstige band mag spelen in het zand! Met een mengelmoes aan genres is dit één van de bands die aanwezig is op het strand bij Woodstock 69, te Bloemendaal aan Zee! Het optreden vindt plaats op vrijdag 14 juli.

Kaarten voor het concert

Kaarten voor het concert gaan op vrijdag 21 april om 10.00 uur in de verkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Fun Lovin’ Criminals

Aan slechts één genre vallen ze niet helemaal te koppelen. Hoewel het een alternatieve rockband wordt genoemd heeft de band veel meer invloeden. Zo kan je hiphop, rap, rock, blues en zelfs jazz in de muziek terugvinden. De mannen werden bekend door hun debuutsingle Scooby Snacks en hun muziekfestival-tour in 1996. Naast optreden en muziek maken, zijn de bandleden ook zakenmannen. Ze bezitten onder meer een transportbedrijf, een afvalverwerkend bedrijf, een paar bars en een pub in Dublin.

Bron: Patronaat

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.