Fun Lovin’ Criminals in 2018 voor twee shows naar Paradiso

Geschreven door op 26 juli 2017 om 10:34
Fun Lovin' Criminals - Foto Rosario López (Wikimedia)

Fun Lovin’ Criminals komt naar Nederland! De Amerikaanse band betreedt in mei 2018 tweemaal het podium van Paradiso in Amsterdam.

Fun Lovin’ Criminals voor twee shows naar Paradiso

Goed nieuws voor fans van Fun Lovin’ Criminals! In 2010 stond de band voor het laatst in Paradiso met haar Classic Fantastic Tour. Acht jaar later komt de alternatieve rockband weer terug! Fun Lovin’ Criminals komt niet één, maar twee keer naar het Amsterdamse poppodium. Op 10 en 11 mei 2018 betreden de muzikanten het podium in de Grote Zaal van Paradiso.

Concertkaarten

Tickets voor de shows gaan op vrijdag 28 juli in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

‘Classic Fantastic’

De in 1993 opgerichte band is moeilijk in een hokje te stoppen. Frontman Huey Morgan en co. combineren muziekstijlen als hiphop, blues, jazz, funk, rap en rock om een bijzondere eigen sound te creëren. De Amerikaanse band behaalde vooral in Europa grote successen. Zo behaalde het tweede studioalbum ‘100% Columbian’ de 3e plaats in de Britse album hitlijsten.

In 2010 verscheen het laatste album van de band: ‘Classic Fantastic’. In juli 2017 stond de band nog op het strand van Bloemendaal aan Zee voor een show in Woodstock69.

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.