Will and the People naar Nederland voor drie concerten

Geschreven door op 26 januari 2016 om 9:49
Will And The People - Foto: Brian op de Dijk - Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

De Britse reggae/popband Will and the People komt terug naar Nederland! De band geeft in totaal drie concerten waaronder in Haarlem, Hengelo en Zwolle.

Will and the People in Nederland

Will and the People komt terug naar Nederland! De Britse reggae/popband staat op vrijdag 6 mei in de Patronaat Haarlem, op zaterdag 7 mei in het Metropool Hengelo en op zondag 8 mei in Hedon Zwolle. De kaartverkoop van de concerten is inmiddels al van start gegaan.

Kaarten voor de concerten in Haarlem en Hengelo kan je bestellen via de website van Ticketmaster. De verkoop van kaarten voor het concert in Zwolle loopt via de website van Hedon.

Lion in the Morning Sun

De reggae formatie bestaat al een tijdje; de band rondom frontman Will Rendle werd opgericht in 2010. De band scoorde een aantal jaar geleden in 2012 een grote hit met het nummer Lion in the Morning Sun. Het nummer werd in week 19 van 2012 de 3FM Megahit. Ook bereikte de single de tiende plaats in de Nederlandse Single Top 100 en nummer negen in de Nederlandse Top 40.

In januari trad de band nog op in Amsterdam, Roermond en Dordrecht.

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.