Ultravox-frontman Midge Ure komt naar Q-Factory Amsterdam

Geschreven door op 25 juli 2017 om 14:32
Midge Ure - Persbericht Q-Factory

Midge Ure komt naar Nederland! De zanger en multi-instrumentalist, onder meer bekend van bands als Ultravox en Thin Lizzy, komt op 9 maart 2018 naar de Q-Factory in Amsterdam.

Ultravox’ Midge Ure naar Q-Factory

Zanger, songwriter, gitarist, toetsenist, producer… Wat kan Midge Ure niet? Het Schotse multitalent verwierf bekendheid als gitarist van bands als Thin Lizzy en The Misfits en behaalde grote successen met zijn bands Ultravox en Visage. Ook als soloartiest was Ure succesvol. Nu komt hij naar Nederland!

De singer-songwriter komt samen met special guest Pete Lincoln, gitarist van de 70’s glamrockband The Sweets, naar Amsterdam. Op vrijdag 9 maart betreden de muzikanten het podium van de Q-Factory.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Multitalent

Dat de inmiddels 63-jarige Ure een multitalent is, is een understatement. Naast zijn rol in bands als Thin Lizzy, The Misfits, Visage, Ultravox en zijn werk als soloartiest, behaalde de Schot ook grote successen als songwriter. Bijvoorbeeld met de Band Aid-hit ‘Do They Know It’s Christmas?’ uit 1984.

De Grammy-winnende Ure richtte projecten en evenementen als Band Aid, Live Aid en Live 8 samen op met Boomtown Rats-frontman Bob Geldof.


Bron: Persbericht Q-Factory

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.