Kovacs, Kenny B en Fais op Eurosonic Noorderslag 2019

Geschreven door op 23 november 2018 om 12:31
Kovacs - Fotocredits Oscar Anjewierden (CC Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Eurosonic Noorderslag heeft tien nieuwe namen voor het programma op 19 januari 2019 aangekondigd! Onder meer Kovacs, Fais, Son Mieux en Kenny B zijn aan de line-up toegevoegd. 

Tien nieuwe namen Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag heeft op donderdag 22 november weer nieuwe Nederlandse artiesten aangekondigd voor Noorderslag. Op ESNS staan nu ook: Kovacs, Fais, Willem, Frenna & 777 Band, The Visual, Van Common, TAPE TOY, $hirak, Son Mieux en Kenny B. Eerder kondigde het festival onder andere Thomas Azier, Famke Louise, Nielson en Rondé aan voor het programma in de Groningse Oosterpoort op 19 januari 2019.

Concertkaarten

Kaarten voor ESNS zijn reeds te bestellen via de website van het festival.

Nieuw talent

Eurosonic Noorderslag biedt al jaren een podium voor nieuw Europees talent. Het festival geeft artiesten de kans om op internationaal niveau door te breken. ESNS duurt dit jaar van 16 tot en met 19 januari 2019.

Van woensdag 16 tot en met vrijdag 18 januari 2019 vindt Eurosonic plaats. Op deze dagen zijn er op meer dan dertig verschillende podia opkomende Europese acts te zien in het centrum van Groningen. Op zaterdag 19 januari, tijdens Noorderslag, staat in de Oosterpoort te Groningen het aanstormend Nederlands talent centraal.

Bron: esns.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.