Thunderdome in 2019 terug in Jaarbeurs Utrecht

Geschreven door op 31 januari 2019 om 14:22
Thunderdome, dance, dancefeest, Lasershow - Pixabay CC0 Creative Commons - qlimax

Thunderdome keert aankomend najaar terug naar de Jaarbeurs in Utrecht! Het hardcorefeest vindt dit jaar op 26 oktober plaats.

Thunderdome aankomend najaar in Jaarbeurs

Hardcorefeest Thunderdome vindt ook dit jaar weer plaats in de Utrechtse Jaarbeurs. Het iconische evenement, dat in 2017 terugkeerde na een afwezigheid van vijf jaar, brengt dit jaar een ‘ode aan de gabber’ en doet dit op zaterdag 26 oktober. De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt, zo meldt de organisatie op zijn website.

Tickets

Tickets voor de aankomende editie kunnen op verschillende manieren bemachtigd worden. Allereerst krijgen de ‘Die-Hards’ tot 6 februari de kans om hun tickets te bestellen. Vervolgens zijn gabbers met een Thunderdome tattoo aan de beurt. Zij hebben van 27 februari tot 6 maart de mogelijkheid om zich aan te melden.

Het overige publiek kan zich tussen 27 maart en 24 april registreren voor de ‘Early Raver Sale’, die op 29 mei start. Meer info over de verschillende manieren om kaarten te bemachtigen, is te vinden op de website van het evenement. Zijn de tickets inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: www.thunderdome.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Nieuws · Thunderdome Nieuws