Hannah Gadsby met nieuwe voorstelling ‘Douglas’ naar Carré Amsterdam

Geschreven door op 11 juni 2019 om 16:42
Hannah Gadsby (Cropped)- Fotocredits: JAM Project - Flickr (CC BY-SA 2.0)

De Australische cabaretière Hannah Gadsby komt naar Nederland! In november brengt ze haar nieuwe voorstelling ‘Douglas’ naar Koninklijk Theater Carré.

Hannah Gadsby naar Carré

Liefhebbers van cabaret opgelet! Hannah Gadsby brengt haar voorstelling ‘Douglas’ naar Nederland. Op woensdag 13 november 2019 is de nieuwe show van de comédienne te bewonderen in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Na het succes van de vorige voorstelling ‘Nanette’, kan het publiek opnieuw een avond vol eerlijke persoonlijke verhalen en scherpe grappen verwachten van de cabaretière.

Tickets

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 14 juni 2019 om 10:00 uur. De verkoop loopt via de website van Carré. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

‘Nanette’

In 2018 brak Hannah Gadsby door bij het grote publiek met haar show ‘Nanette’. Na een succesvolle wereldtour verscheen de voorstelling als film op Netflix. Miljoenen mensen zagen de grappen en verhalen van de cabaretière in theaters en op tv. Gadsby maakte indruk in de comedywereld door haar eerlijke persoonlijke verhalen en de indringende manier waarop ze spreekt over haar geaardheid, maatschappelijke problemen en opgelopen trauma’s. Naast comedy houdt de Australische zich ook bezig met kunst en televisie. Zo was ze te zien in de serie ‘Please Like Me’ en presenteerde ze meerdere kunstdocumentaires.

Meer zien? Bekijk hier de trailer van ‘Nanette’:

 

Bronnen: Koninklijk Theater Carré, Twitter, YouTube, Netflix

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.