Bert Visscher opnieuw langs theaters met voorstelling ‘Hij wordt vanzelf moe’

Geschreven door op 4 juli 2019 om 10:10
Bert Visscher - Fotocredits Wouter Kiel - (CC Flickr) (CC BY 2.0)

Bert Visscher duikt ook in seizoen 2019-2020 de theaters in! Vanaf september 2019 reist de cabaretier opnieuw langs diverse Nederlandse zalen met zijn voorstelling ‘Hij wordt vanzelf moe’.

Bert Visscher speelt ‘Hij wordt vanzelf moe’

Ook in seizoen 2019-2020 is Bert Visscher te zien in verschillende Nederlandse theaters! De komiek speelt voor het derde jaar op rij de show ‘Hij wordt vanzelf moe’. De cabaretier trapt de reeks voorstellingen af met een optreden in Drachten, waar hij op donderdag 19 september 2019 het podium van Schouwburg de Lawei betreedt. In de daaropvolgende maanden doet de grappenmaker theaters aan in onder meer Arnhem, Den Haag, Gouda, Enschede en Amsterdam. Op zaterdag 25 april sluit Visscher de tour af met een optreden in Groningen.

Een volledig overzicht van de shows, met daarop ruim honderd speeldata, is te bekijken op de website van de comedian.

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct te verkrijgen via de websites van de desbetreffende theaters. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

‘Hij wordt vanzelf moe’

In het aankomende seizoen brengt Bert Visscher de reprise van zijn show ‘Hij wordt vanzelf moe’ naar Nederlandse theaters. Het is de dertiende soloshow van de cabaretier, sinds zijn debuutshow ‘Desnoods geblinddoekt op één been’ uit 1984. In ‘Hij wordt vanzelf moe’ gaat de komiek, net als in voorgaande programma’s, in op problemen in de samenleving. Visscher stort zich er zoals gewoonlijk weer vol in. Het publiek kan een show vol typeringen en ironie verwachten.

 

Bronnen: bertvisscher.nl, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.