Justin Bieber creëert persoonlijk album met Skrillex

Geschreven door op 17 juli 2015 om 14:28
Justin Bieber - Fotocredits Adam Sundana (Wikimedia Commons) 1

Het nieuwe album van Justin Bieber gaat over zijn reis in het leven. Samen met Skrillex en Diplo wil hij de mensheid inspireren en wat leren.

Martha Stewart heeft Justin Bieber geïnterviewd over zijn nieuwe album.

 

Straatmuzikant Justin Bieber

Toen Justin Bieber nog niet beroemd was, speelde hij nog op de straten van Stratford, Ontario. Op die manier entertainde hij voorbijgangers met zijn gitaartje en zijn stem. “Dat was er leuk. Voorbijgangers gooiden dan wat centen in mijn gitaarkoffer. Uiteindelijk had ik echt genoeg geld verdiend om mijn moeder mee te nemen naar Disney World.”

 

“Ik heb nooit geweten dat muziek mijn leven zou gaan bepalen. Toen ik 13 was dacht ik daar gewoon nog niet over na. Ik vond het leuk om muziek te maken en heb voor de lol wat filmpjes op YouTube gezet omdat ik het aan mijn familie wilde laten zien. Dat was het moment dat Scooter me vond.”

 

Inspiraties

“Ik luisterde tijdens mijn kindertijd veel naar Michael Jackson, Boyz II Men en Mariah Carey. Mijn kleding en wat ik deed in het dagelijks leven interesseerde me niet zoveel”, vertelt hij. Zijn moeder steunde hem altijd door en door. Zijn grootste inspiratie was toch wel Michael Jackson omdat hij nooit bang was om zichzelf te zijn. Hij probeerde nooit iets te zijn wat hij niet was.

 

“Ik werd gestalkt”

“Toen Scooter me ontdekte op YouTube, begon hij me te stalken. Hij kreeg me maar niet gevonden. Dus besloot hij mensen te bereiken uit mijn omgeving. Mijn moeders achternaam is Mallette en mijn achternaam is Bieber. Hij kreeg contact met mijn outtante die ik zelf nog nooit had ontmoet. Hij kreeg zelfs contact met de schooldirectie. Mijn moeder kreeg allerlei telefoontjes met berichten als: ‘Een man genaamd Scooter wil contact met je opnemen.’ Na een tijdje vond mijn moeder het lichtelijk eng worden, daarom belde ze hem op met de vraag of hij wilde stoppen met stalken. Ze hadden een gesprek van twee uren en uiteindelijk maakten we samen een reisje naar Atlanta om te kijken waar Scooter mij kon brengen.”

Justin haalde zijn middelbare school diploma met een 4.0 GPA (A) en verhuisde naar Atlanta. Daar ontmoette hij Usher waardoor hij in een sneltreinvaart beroemd werd. Usher belde radiozenders en geweldige mensen in de muziekscene die daardoor allemaal vertrouwen kregen in Justin. Een geweldig team schreef voor hem het nummer ‘Baby’, waarvoor hij uiteindelijk een platina plaat kreeg.

Wist je dat:

  • Justin Bieber is in het bezit van maar liefst 4 auto’s! Niet eens de minste auto’s:
    Een rode Ferrari, Audi R8 mat zwart, een Range Rover en een Mercedes-Maybach.
  • Hij bezit een stukje van West Coast Customs, een autobedrijf.

 

Social media Shots

Justin Bieber heeft geholpen met het opstarten van de app ‘Shots’. Het is een selfie app met als doel: stop het pesten. Je kan een foto posten zonder dat mensen kunnen reageren of ‘disliken’. Je kan alleen liken en vrienden volgen. Een hele hoop sterren hebben een account op de app, dat zouden ze niet hebben als privacy niet hoog in het vaandel stond

Justin’s nieuwe album

“Ik werk momenteel veel samen met Skrillex, Diplo en Poo Bear (een geweldige schrijver). Soms zit je in een periode dat er in de studio niks lukt en niks van komt. Op een dag loop je de studio binnen en dan BAM.. BAM.. BAM, krijg je alles in één keer voor elkaar. Op dit moment zit ik in die laatste fase en ben ik gelukkig en klaar om mijn muziek te delen.” De zanger speelt gitaar en drums op het album en uiteraard heeft hij de nummers ingezongen.

Hij weet helaas nog niet wanneer het nieuwe album uitkomt. “Ik maak me absoluut niet druk over wanneer het wel of niet af is. Ik wil gewoon dat het perfect is, dus we nemen er onze tijd voor. Ik heb ook samengewerkt met Kanye West en Rick Rubin. Ik ben gewoon op zoek gegaan naar het beste geluid en iets wat past bij hoe ik momenteel in het leven sta.”

Dit onderstaande nummer is overigens geen nieuw nummer.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.