Chippendales tourt december 2016 door Nederland

Geschreven door op 9 december 2015 om 14:03
The Chippendales - Fotocredits DollyDecadence - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Heerlijk! De originele mannelijke stripformatie Chippendales reist in het najaar van 2016 door Nederland met de niets verhullende ‘Break The Rules’ tour.

Break The Rules Tour

Normaal gesproken zijn de gespierde mannen alleen in Las Vegas te zien, maar dit jaar zijn de enige echte mannelijke strippers op wereldtournee. Als onderdeel van de Break The Rules tour zal Chippendales in december 2016 maar liefst 13 shows in Nederland verzorgen. Yess!

Mannelijk schoon

De optredens staan vol dans, zang en theater waarbij de breed geschouderde heren zich (letterlijk) blootgeven.

Chippendales tickets

De kaartverkoop voor The Chippendales verloopt o.a. via de theaters waar de shows plaatsvinden. Wegens de enorme belangstelling naar kaarten worden fans aangeraden om tijdig te reserveren.

Chippendales speellijst

Girls Night Out

Centraal staat natuurlijk het ‘plezier van de vrouw’. Een echte Girls Night Out dus! Reken maar op een avond waarin fantasieën geprikkeld worden met smaakvolle exotische verleidingen.

De showreeks start op 7 december in schouwburg Orpheus te Apeldoorn en sluit op 17 december in theater Martiniplaza te Groningen.

TIP: The Chippendales zijn uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest of gewoon een leuke ‘Girls Night Out’ uit met vriendinnen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.