Rolling Stones Kaarten voor Londen vanaf nu in de verkoop

Geschreven door op 19 oktober 2012 om 9:27
Mick Jagger (The Rolling Stones) - Foto: Marcel Antonisse Wikimedia Commons

De kaartverkoop voor het Rolling Stones concert in Londen is vanaf nu begonnen! De mannen van de Rolling Stones willen nog 1 laatste klapper maken.

De prijzen voor de tickets liegen er niet om, maar ze weten dat ze het ervoor kunnen vragen ter ere van hun 50 jaar bestaan én de laatste kans voor de fans om de Rolling Stones live aan het werk te zien. Op 25 en 29 november 2012, oftewel volgende maand al, staan ze in de O2 Arena in Londen. De prijzen lopen in de officiele verkoop via Ticketmaster tot maar liefst 406 pond! Die prijs geldt voor zitplaatsen op de vloer en staanplaatsen.

De verwachting is tóch dat de kaartverkoop ondanks deze hoge ticketprijzen zéér snel uitverkocht zal raken. De fans zijn inmiddels ook al een jaartje ouder en hebben wel wat geld te besteden. En aangezien je nog maar 1 kans hebt om de levende legendes live ziet, zullen veel mensen pakken. Mocht het inderdaad uitverkocht raken, ga dan niet naar marktplaats.nl, maar vergelijk de betrouwbare ticketmarktplaatsen die een 100% ticketgarantie aanhouden. Vergelijk de tickets voor 25 november hier en voor 29 november hier.

De Rolling Stones willen zelf ook nog wat tegen je zeggen over dit concert:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
The Rolling Stones Nieuws