Justin Bieber kost speelgoedfabrikant een hoop geld

Geschreven door op 10 oktober 2011 om 14:29
Justin Bieber - Foto: Daniel Ogren - Wikimedia Commons

Justin Bieber heeft een speelgoedfabrikant op de kosten gejaagd. De populaire tiener zanger heeft zijn kenmerkende kapsel aangepast. Dit kostte het bedrijf dat de Justin Bieber pop produceert 100.000 dollar. Ze moesten al het speelgoed van de nieuwe coupe voorzien.

Weg kapsel

The Bridge Direct directeur zegt tegen CNN over het voorval begin dit jaar: “Iedereen kwam bij elkaar in de vergaderruimte en we keken met z’n allen naar wat afbeeldingen. Ineens realiseerden we ons dat het handelsmerk van Justin Bieber was verdwenen. De eerste collectie Bieber poppen verschijnt in herfst en deze waren al in productie. De volgende collectie zal dus pas het nieuwe kapsel hebben.”

Kritiek

Afgelopen februari maakte Bieber een eind aan zijn wereldberoemde kapsel. Het afknippen van zijn ‘handelsmerk’; de naar voren gekamde haren, leverde erg veel kritiek op van fans. Ook werd de lok van zijn afgeknipte haren geveild op eBay, die leverde maar liefst 40.668 dollar op.

Bron: CNN

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws