WIN: Freddie Mercury dubbel-cd of diner-voucher Hard Rock Café!

Geschreven door op 31 augustus 2016 om 15:50
Logo: Freddie Mercury - Hard Rock Café Presskit

Freddie Mercury, wie kent hem niet? De legendarische zanger van Queen zou maandag 5 september 70 jaar zijn geworden, en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Ter gelegenheid van deze bijzondere dag mogen wij in samenwerking met Hard Rock Café Amsterdam een paar mooie prijzen weggeven!

Freddie Mercury

Freddie Mercury – Hard Rock Café Presskit

Freddie Mercury: een excentrieke legende

Mercury stond niet alleen bekend om zijn geweldige zang maar ook om zijn uiterst excentrieke karakter. De zanger, die in 1946 werd geboren als Farrokh Bulsara op het eindland Zanzibar (in het huidige Tanzania), kennen we hem natuurlijk ook van zijn extravagante kledingstijl. Van bontjassen en maillots tot fluwelen broeken en leren jasjes: Mercury droeg alles wat hij zelf mooi vond sans gêne. Hiernaast was hij een enorme kattenliefhebber; tien katten in huis was voor hem de normaalste zaak van de wereld. Het nummer Delilah schreef hij zelfs voor een van zijn geliefde huisdieren.

Toch kennen we hem uiteindelijk vooral als frontman van een van de succesvolste bands aller tijden: Queen. Ook in de jaren na zijn overlijden eind 1991 is Mercury wereldberoemd gebleven. Volgens menig muziekliefhebber behoort hij tot de allergrootste muzikanten die de wereld ooit heeft gekend. Genoeg reden dus om ook dit jaar nog eens stil te staan bij de zanger waarvan de wereld te vroeg afscheid heeft moeten nemen!

Winactie Freddie Mercury

Ben jij de allergrootste Freddie-fan? Doe dan mee met deze winactie. Als eerbetoon aan deze geweldige artiest én ter ere van Freddie’s 70e verjaardag zijn alle dertien singles die hij ooit als soloartiest uitbracht gebundeld op een nieuwe dubbel-cd: Messenger of the Gods. Namens Hard Rock Café Amsterdam mogen wij dit collectors-item bij uitstek weggeven aan een van zijn grootste fans. Maar dat is nog niet alles! Je maakt bovendien kans op een diner-voucher voor twee personen op maandag 5 september a.s. Do you want it all? Maak kans op een van deze prijzen door in de comments onder deze post te schrijven op welke prijs jij graag kans wil maken en waarom jíj het verdient deze te winnen!

Deze is actie is verlopen, de prijzen zijn vergeven, u kunt helaas niet meer meedoen!

Freddie For A Day

Behoort jij niet tot de gelukkige winnaars? Niet getreurd! Je kunt namelijk altijd nog naar het Freddie For A Day-event van Hard Rock Café Amsterdam. Hier kun je o.a. genieten van speciale Queen-gerechten als ‘Ribs Rhapsody’ en ‘Crazy veggie thing called veggie vajita’ of op de foto gaan met de originele stofzuiger uit de fameuze videoclip van I Want to Break Free. Meer weten over dit event? Kijk dan snel op de site van Hard Rock Café!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.