Bevallingseisen van Beyoncé: dochter in verpleegsters pakje van duizend euro

Geschreven door op 7 juni 2017 om 16:41
Beyoncé - Fotocredits: Rocbeyonce (Wikimedia Commons)

Wie niet onder een steen leeft, weet inmiddels vast wel dat Beyoncé zwanger is! De diva gaat tot het uiterste om haar dochtertje Blue Ivy hierbij te betrekken.

Beyoncé gaat bijna bevallen van tweeling

Beyoncé is hoogzwanger en het ziet ernaar uit dat ze bijna gaat bevallen van haar tweeling! Alle maatregelen zijn dan ook al getroffen voor de grote dag. De diva heeft al een keizersnede gepland staan voor onbepaalde datum. Ook wil zij een wel hele speciale gast bij de bevalling hebben.

Blue Ivy bij de bevalling

Zo zou de megaster dochtertje Blue Ivy bij haar bevalling willen hebben. Dit omdat het koppel wil voorkomen dat Blue zich buitengesloten gaat voelen met de komst van de twee nieuwe baby’s. Beyoncé zou een, door Givenchy ontworpen, verpleegsters pakje gekocht hebben voor dochterlief. Deze kostte maar liefst duizend euro.

Beyoncé’s vader niet welkom

Wie ze in ieder geval niet bij de bevalling wil hebben is haar vader en voormalig manager Mathew Knowles. Dit zou bij de bevalling van Blue Ivy gebeurd zijn en Bey wil dit ten koste van alles vermijden. Op het nummer ‘Daddy Lessons‘ van het album ‘Lemonade spreekt ze over de gecompliceerde relatie met haar vader.

De moeder van Beyoncé, Tina Lawson, is verantwoordelijk gesteld om erop toe te zien dat alles volgens plan gaat, en dit neemt ze dan ook heel serieus.

Bevalling van Blue Ivy

Queen B beviel in 2012 van haar eerste kind, dochtertje Blue Ivy. Voor deze bevalling deden zij en manlief al het hoognodige om in luxe en privacy te kunnen bevallen.

Zo huurden zij een hele ziekenhuisvleugel af  voor de bevalling, eisten zij dat de beveiligingscamera’s werden afgeschermd en zorgden ze ervoor dat alle ruimtes die ze betraden kogelvrij waren.

Het powerkoppel gaf ongeveer een miljoen dollar uit aan de bevalling van Blue Ivy.

Bron: InTouch, Nieuwsblad.be, Dailymail

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Beyoncé Nieuws · Fun Content · Nieuws · Roddels