Nieuw album voor Sam Smith? Singer-songwriter terug in studio!

Geschreven door op 7 juni 2017 om 16:26
Sam Smith - Fotocredtis Pitpony Photography (Wikimedia Commons CC-BY-SA-3.0)

Fans van Sam Smith opgelet! De zanger is terug in de studio! Volgens de geruchten zou hij aan een nieuw album werken, of in ieder geval een nieuwe single opnemen.

Stilte rond Sam Smith

Het is een tijdje stil geweest rondom Sam Smith. Zo was de Britse singer-songwriter in 2016 weinig te vinden op social media. Waarschijnlijk had dit te maken met het grote succes van zijn debuutalbum ‘In The Lonely Hour’waarna de zanger besloot een pauze in te lassen.

Wel maakte Smith gebruik van social media als er een grote, belangrijke of erge gebeurtenis plaats had gevonden, zoals onlangs bij de aanslag in Manchester. Op dit moment is Sam Smith wel heel actief op social media en heeft hij veel kiekjes laten zien vanuit de studio, zo meldt 3FM.

‘In The Lonely Hour’

Op 26 mei 2017 heeft de zanger weer eens een post op Instagram geplaatst. Op die datum bestond zijn album ‘In The Lonely Hour’ precies 3 jaar! Fans reageerden fanatiek op zijn bericht, met reacties als “je bent terug”, “we hebben je gemist” en “ik kan niet wachten op je nieuwe muziek”. De kans is inmiddels dus heel groot dat er op z’n minst een nieuwe single aankomt!

 

Bron: 3FM

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·