Sam Smith cancelt concerten vanwege problemen gezondheid

Geschreven door op 25 april 2019 om 11:29
Sam Smith - Fotocredits: pitpony.photography - CC-BY-SA-3.0 (Wikimedia Commons)

Sam Smith heeft op advies van de dokter meerdere shows moeten cancellen. Dit heeft het management van de ‘Stay With Me’-zanger laten weten op Twitter.

Sam Smith zegt shows af

Slecht nieuws voor fans van Sam Smith in Zuid-Afrika. De artiest moest vorige week zijn tournee in Zuid-Afrika al afzeggen wegens gezondheidsproblemen. Nu heeft het management van de popster bekendgemaakt dat ook de optredens tijdens de Grand Prix in Bakoe en de Billboard Music Awards in Las Vegas niet door kunnen gaan.

Statement

Een woordvoerder van Sam heeft op Twitter laten weten dat de focus op dit moment bij het herstel ligt: “We apologize for the disappointment for those affected, but the primary focus at this time needs to be on Sam’s recovery and health.” Waar de Brit precies last van heeft is vooralsnog niet bekendgemaakt.


Annuleren festivals 2015

Dit is niet de eerste keer dat gezondheidsproblemen in de weg staan bij de zanger. In 2015 moest de singer-songwriter onder andere zijn shows op Rock Werchter en Pinkpop annuleren vanwege een bloeding op zijn stembanden. Daarnaast kwamen dat jaar ook zijn concerten in Australië en Japan te vervallen.

 

Bronnen: NU.nl, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.