Dave Grohl drummer op nieuwe album Queens Of The Stone Age

Geschreven door op 7 november 2012 om 11:07

Queens Of The Stone Age frontman Josh Homme heeft bekend gemaakt dat Foo Fighters frontman Dave Grohl de drummer zal zijn op het nieuwe album. Hij wordt daarmee de opvolger van Joey Castillo.

Gisteren bevestigde Josh Homme op BBC Radio 1 de vele geruchten die rondgingen. In de radioshow van Zane Lowe maakte hij bekend dat Dave Grohl op het komende album van Queens Of The Stone Age de drums voor zijn rekening zal nemen. Grohl valt in voor Joey Castillo, die de band heeft verlaten volgens Homme.

Het nieuwe album van Queens Of The Stone Age wordt het 6e studioalbum van de band en de opvolger van het in 2007 uitgebrachte album ‘Era Vulgaris’. Homme maakte gisteren bekend dat het nieuwe album in ieder geval voor juni zal uitkomen, omdat ze het album af willen hebben voor enkele optredens in Duitsland en Engeland.

Het is niet de eerste keer dat Homme en Grohl samenwerken. Zo was Grohl in 2002 al drummer op het album ‘Songs For The Deaf’ en speelden ze samen met voormalig Led Zeppelin-bassist John Paul Jones in de superband ‘Them Crooked Vultures’.

Queens Of The Stone Age – No One Knows

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.